Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Φιλία..........

Ευχαριστω ολους τους νεους φιλους και μελη  για την επισκεψη τους στη σελιδα μου ! Περιμενω και τις δικες σας κατασκευες να τις αναρτησω γιατι καπως ετσι ξεκινησα κ γω γιατι ειχα κ εχω μια καλη νεραιδα διπλα μου την Ανεράιδα......και τωρα εχω αλλες τοσες αορατες νεράιδεςπου με ενισχυουν ....................................τις ευχαριστω και αυτες για την σημαντικη συμβολη τους.......................

3 σχόλια:

  1. Σοφία μου δεν είσαι μόνη σου, πριν από ένα χρόνο που ξεκινήσαμε και εμείς σαν χρυσομέλισσες,νομίζαμε αυτό ακριβώς που πίστευες και εσύ, ότι θα κάνουμε ένα μπλογκ θα κάνουμε τις αναρτήσεις μας και αυτά..
    Ξαφνιαστήκαμε τρελλά όταν άρχισαν σιγά- σιγά να εμφανίζονται τόσοι και... να μας < αγκαλιάζουν > και να μας δέχονται στην μπλογκογειτονιά τους.
    Δέξου το είναι όμορφη η γειτονιά μας και θα δεις..
    θα περάσεις καλά!!!!!!!!!!!!!
    Σε φιλώ πολύ πολύ, να είσαι γερή και δυνατή πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σύμπτωση! Κι εγώ λόγω της Ανεράιδας ξεκίνησα το δικό μου blog πριν από ένα χρόνο με αφορμή τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της. Καλώς ήρθες Σοφία!!! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασα γλυκιά μου λίγο ..αργοπορημένη βέβαια ..να σε ευχαριστήσω για την επίσκεψη σου στο μπλοκόσπιτο μου και να σου ευχηθώ ένα νέο ξεκίνημα στη νέα χρονια με αγάπη, δημιουργίες και πολλές..πολλές φιλίες στο χώρο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θελω ν ακουσω τη γνωμη σας.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...