Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Φωτιστικο καμπανουλα....και αλλα...



Οχι που θα γλιτωνε το φωτιστικο......"μαμα αυτο ειναι πολυ καλοκαιρινο...να φτιαξουμε ενα γιορτινο..."..τρεχει κ η μανα να σκεφτει .....χαχαχαχα...

"ωραια...μεχρι να πλυνω τα πιατα....παρτε την σακουλα με τα ρουχα κατω απ το τραπεζι ραπτικης κ βρειτε καμια φουστιτσα που μοιαζει γιορτινη...."

οι επιλογες ηταν πολλες.......

ΚΑΙ Η ΣΤΟΙΒΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ Κ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΝ...

πιαδακια ειναι ας χαρουν τι τραβαει μια μανα για να πλυνει πιατααααααα......

ειπαμε δεν πεταμε τιποτα που μπορει να αξιοποιηθει...

τα ρουχα που δεν θελουμε πια αν εχουν ομορφα σχεδια τα κραταμε για κατασκευες...

ΓΙΑΤΙ    ΤΙΠΟΤΑ   ΔΕΝ   ΠΑΕΙ   ΧΑΜΕΝΟ......

και φυσικα δεν γλιτωσε τιποτα εκει μεσα στο παιδικο....



λιγες εφημεριδες ή υφασματα
κ ετοιμο το καπελακι κ για την τιβι...

ζωγραφιες στην ντουλαπα


μπορειτε να τις κρεμασετε κ σε σχοινι
απ την μια στην αλλη ακρη του δωματιου...

ή να τις κανετε σουπλα ....

δειτε εδω

...





"αμααααααααν .......γεμισαν δαχτυλιες τα τζαμιααααααααα......." σκεφτομαι...ειδικα η μικρη τα αλλαξε θεση 100 φορες.....

"ησυχασε καλη μου μανααααα........."

οπως ελεγε κ μια γλυκια φιλη που ναι τωρα εκει ψηλα....

"μην γκρινιαζετε για τα σπιτια σας που ειναι ανω κατω....μια μερα θα ναι ολα συμμαζεμενα και θα καθεστε μονες σας να τα καμαρωνετε...χωρις φασαρια χωρις φωνουλες....γιατι θα εχουν φυγει τα παιδια....ποσο αδειο ειναι το σπιτι χωρις παιδια....δεν φανταζεστε.....απολαυστε τα παιδια κ καντε κ τα στραβα τα ματια....το σπιτικο σας ειναι χαρουμενο....."


φυσικα μαζεψαμε κ την κουρτινα
πως θα καμαρωνουν
τα παιδακια μου τα ομορφα αυτοκολλητα τους...

μερικα ειναι προπερσινα...μια χρονια τα βγαζω μια οχι
δεν χρειαζεται πολυ χρημα για στολισμο
αξιοποιηστε ο,τι εχετε
κ αγοραστε φθηνες μπαλες....
εδω θα δειτε κ αλλες ιδεες για την κουρτινα.....πως να την δεσετε....



ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ το σκηνικο πανω στην συρταριερα τους....

τα υπολοιπα του Σαββατοκυριακου τις ερχομενες μερες....κουραστηκα καλε

παω να κανω καμια δουλεια να ξεκουραστω...


χαχαχχαχα.....φιλια να περνατε καλα

10 σχόλια:

  1. Σοφία μου με συγκίνησαν τα λόγια της φίλης γιατί έχει απόλυτο δίκιο !!! Καλά και χαρούμενα στολίσατε τα πάντα με τα κοριτσάκια σου με απλά πράγματα που το σπίτι μας έχει γίνει γιουσουρούμ!!!! Χαχαχα Ετσι να περνάτε όμορφα με το λίγο που είναι το πολύ !!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφάκι το φωτιστικό καμπανούλα είναι πολύ χαριτωμένο!! Παρόλα την κούραση και τα τρεχάματα που μπορεί να έχεις τουλάχιστον διασκεδάζεις και χαίρεσαι τα αιδάκια σου!
    Καλή εβδομάδα^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφία μου γλυκιά με τα ωραία σου!!! Μπράβο στα παιδάκια σου που έχουν ωραίες ιδέες και σε σένα φυσικά που τις υλοποιείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...΄Ετσι είναι! Δεν χαλάμε χατίρια αν κάτι περνά από το χέρι μας...
    Εξάλλου οι γιορτινές μέρες που έρχονται είναι αφιερωμένες στα παιδιά!
    Κι εμείς στο σπίτι μας, βρισκόμαστε σε δημιουργικό οίστρο και φτιάχνουμε διάφορα... Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα στολίσουμε και θα γεμίσουμε φωτάκια, γιρλάντες και χρυσόσκονη!!!

    Καλή συνέχεια σε ότι σκαρώνετε....
    Πολλά φιλιά....♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία τα στολίσατε!! Άλλωστε τα παιδιά έχουν τη δική τους διακοσμητική άποψη και τα Χριστούγεννα είναι πιο πολύ δική τους γιορτή. Πολλές καλημέρες σε σένα και τα παιδάκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε μόνο εσύ θα το σκεφτόσουν αυτό! Φούστα στο φωτιστικό και μάλιστα αμπιγιέ!!! Έξυπνη και λαμπερή η ιδέα σου Σοφάκι μου... καλή συνέχεια στα στολίσματα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείτε Σοφακι μου οτι τα παιδια στολιζουν το σπίτι .. τι ανακατευεσαι εσύ;.χι.χι.να το κανουν ανω κατω.. να το χαρούν..δική τους γιορτη είναι και κοντα σε κεινα χαιρόμαστε και εμείς.... φανταζομαι την χαρα τους...!!! την πιο σοφή κουβέντα είπες .. θα φύγουν καποια στιγμή.. λοπον γεμισε στιγμές απο την χαρ τους να τις κλεισει μέσα στην καρδια σου... ........δεν ξέρεις πόσο γρ΄γορα περνά ο καιρός..!!!! απολαυσε την καθε τους στιγμή... !!!να περασεσε τις καλήτερες γιορτες σας καλή συναιχεις στο στόλισμα..να μου τις φιλήσεις και σε σενα να μην μου ζηλευεις.. χι.χιχ. . φιλακιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Σοφία(έχουμε το ίδιο όνομα)! Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη σου τις προάλες! Χάθηκα εδώ και ένα χρόνο από το blog μου λόγω διαφόρων δραστηριοτήτων. Βλέπω σας έχει κατακλύσει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι. Αυτά θα θυμούνται τα παιδιά μας! Δημιουργούμε τις αναμνήσεις μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ θα ήθελα να είμαι μαζί σας Σοφία μου. Μου αρέσει να ανακατεύω πράγματα και συμφωνω με την φίλη σου. Δεν ξέρεις πόσο γρήγορα θα φύγουν τα παιδιά. Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θελω ν ακουσω τη γνωμη σας.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...